Ana Sayfa

17 Şubat 2011 Perşembe

PANASONİC Yeni teknolojileriyle geldi

Panasonic en yeni ürün ve teknolojilerini Panasonic Convention 2011’de gün yüzüne çıkardı.

Panasonic Convention 2011, televizyon, ev eğlencesi, 3D ve dijital fotoğraf makineleri alanında Panasonic’in yepyeni ürünlerinin ilk kez sergilenmesine tanıklık etti.
Tüketicilere sunacağı en son yenilikleri her yıl Avrupa’nın farklı kentlerinde büyük çaplı bir fuarla duyuran Panasonic, 2011 yılında piyasaya sunacağı ürün ve teknolojilerini 14 – 18 Şubat tarihleri arasında Londra’da gerçekleştirilen Panasonic Convention 2011’de gün yüzüne çıkardı.
2012 Londra Olimpiyatlarında birçok spor karşılaşmasının yapılacağı ExCel London kongre merkezinde düzenlenen Panasonic Convention 2011, ziyaretçilerini VIERA, HOME AV, 3D Alanı ve Dijital Görüntüleme şeklinde ayrılan büyük bölümlerde ağırladı. Fuarda Panasonic’in 3D, televizyon, evlencesi, ses sistemleri gibi ürün ve teknolojilerin en son örnekleri ve 2011’de 10. yılını kutlayan Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinelerinin en yeni modelleri tüm teknik ayrıntılarıyla birlikte dünyayla paylaşıldı.
Panasonic’in 2011 VIERA TV ürün yelpazesi 
Hem 3D hem de 2D içerikler için benzerlerinin ötesinde bir görüntü kalitesi ve enerji tasarrufu sağlayan Panasonic VIERA televizyonlar, 2011 yılında tüketicilerin karşısına 14 adet yeni 3D ve LED televizyon modeliyle çıkacak. Panasonic’in farklı tüketici taleplerini dikkate alarak çok geniş bir ekran boyutu çeşitliliğinde piyasaya süreceği LED ve plazma televizyonlar NeoPlasma ve IPS Alpha panel teknolojileri ile donanmış olacak. Bu teknolojiler tüm izleme açılarından aynı netlikte görüntülerin sunulmasını sağlarken güç tüketimini de önemli ölçüde azaltarak enerji tasarrufu yapılmasına imkan tanıyor. Bu yeni modeller arasında VT30, GT30 ve ST30 NeoPlasma 3D televizyonlarla birlikte DT35 ve DT30 serisi 3D LED televizyonlar yer alıyor.

Panasonic’ten IPTV servisi: VIERA Connect

Araştırma şirketlerinin elde ettiği verilere göre IPTV özelliğinin düz panelli televizyonlardaki talep payının 2012 yılı itibarıyla yüzde 70 oranına ulaşması bekleniyor. Panasonic’in bulut tabanlı yeni internet televizyon servisi VIERA Connect sağlık, fitness ve interaktif oyun gibi zengin deneyimler sunuyor. Platformun açılmasıyla birlikte Panasonic, Akıllı Televizyon konseptine uygun servis ve uygulamaları daha da ileri bir boyuta taşıyacak.
Panasonic Lumix dijital fotoğraf makineleri

2011’de 10. yılını kutlayan ve fotoğrafçılığı her yaştan kullanıcı için son derece kolay ve zahmetsiz bir eğlenceye dönüştüren Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinelerinin en son modelleri Panasonic Convention 2011’in en çok dikkat çeken sürprizleri arasında yer alıyor. Dünyanın en küçük ve en hafif değiştirilebilir lens özellikli sistem fotoğraf makinesi Panasonic Lumix GF2, seyahat tutkunlarının gittikleri her yerden göz alıcı fotoğraflarla ayrılmalarını sağlayan Panasonic Lumix TZ20 ve maceracı ruhların en gözde yol arkadaşı Panasonic Lumix FT3, 2011 yılında fotoğrafseverlerle buluşacak olan en yeni Lumix modelleri.
Opsiyonel çevrim lensi ile anında bir 3D kameraya dönüşen yeni Panasonic video kameraları

Panasonic TM900, HS900 ve SD900 video kameralarından oluşan yeni 900 serisi HD video kameralar opsiyonel 3D çevrim lensi ile birer 3D kameraya dönüşüyor. Tamamı Gelişmiş 3MOS sistemine sahip olan bu kameralar Panasonic’in uzun yıllardır takipçilerine sunduğu en iyi görüntü kalitesini 2011’de geliştirilmiş teknolojilerle yeni boyutlara ulaştırıyor.
6 yeni sinema sistemi, Skype uyumlu Blu-ray oynatıcılar, 5 yeni kompakt stereo sistemi ve soundbar ev sinema sistemi ev eğlencesini doruğa çıkarıyor
Panasonic’in 2011 model ev sinema sistemleri ile yepyeni 3D filmler izlenebiliyor, sahip olunan DVD film koleksiyonu 3D’ye dönüştürülerek izlenebiliyor ve Skype ile görüntülü konuşma imkanı sunuyor. Panasonic BTT775, BTT770, BTT370, BTT362, BTT270, BTT262 ev sinema sistemlerinin tamamı Panasonic Convention 2011’de tanıtıldı.

Panasonic’in 2011’de tüketicilerle buluşturacağı yeni BDT310, BDT210, BDT110 ve BDT111 Blu-ray oynatıcıları ise 2D’den 3D’ye dönüştürme, 3D efekt kontrolü, iPhone’u uzaktan kumanda olarak kullanma ve düşük güç tüketimi gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Panasonic HTB520 soundbar, ses sistemi ile televizyon arasındaki kablo kirliliğine son verirken izleyiciyi sarıp sarmalayan seslerini pratik kullanım özellikleriyle buluşturan 5 adet yeni kompakt stereo ses sistemi de ev sineması meraklılarını 2011 yılında da etkilemeyi sürdürecek.
Panasonic Convention 2011’de tanıtılan tüm ürünlerin Türkiye’de piyasaya çıkış tarihleri ve satış fiyatları ileri bir tarihte açıklanacak

1 yorum:

  1. Teknosa mısınız neyseniz sizdende ürününüzdende hiç memnun değilim birdaha sizden hiçbir ürün almayacağım Allah belanızı versin

    YanıtlaSil